Poliţist de frontieră de la Albiţa reclamat pentru mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Direcţiei Generală Anticorupţie (DGA) au descins, aseară, la Vama Albiţa acolo unde un poliţisti de frontieră din Republica Moldova este acuzat că a primit mită 20 de euro.

Ancheta a plecat în urma unei plângeri pe care un cetăţean basarabean a făcut-o către şeful Punctului de Trecere al Frontierei (PTF) Albiţa căruia i-a reproşat că, deşi a dat 20 de euro unui poliţist ca să intre la control mai în faţă, omul legii nu ar fi respectat înţelegerea.

În acel moment, a fost anunţat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi care, la rândul său, a anunţat DGA-ul.

„Conducerea ITPF Iasi s-a sesizat cu privire la acest fapt, în urma aspectelor prezentate de cãtre politistul din cadrul PTF Albita si a luat mãsura anuntãrii organelor competente sã cerceteze existenta sau inexistenta acestei fapte", a precizat Denis Mihaela Lazãr, purtãtor de cuvânt al ITPF Iasi.

Poliţistul de frontieră moldovean, împreună cu alţi 16 colegi, fuseseră delegaţi la Vama Albiţa pentru a ajuta la descongestionarea traficului în această perioadă aglomerată din cauza numărului mare de turişti care tranzitează punctul pentru a petrece Crăciunul pe rit vechi.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite