O tânără supraponderală din Bârlad a fost găsită moartă în apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bârlădeancă în vârstă de 32 de ani, cu o greutate de aproximativ 200 kg, a fost găsită astăzi decedată în propria locuinţă.

Descoperirea a fost făcută de una dintre prietenele ei, care, atunci când a văzut că nu aceasta nu răspunde la telefon, a mers la locuinţa ei. Pentru că tânăra locuia la parter, nu i-a fost greu să se uite pe geam şi să o vadă întinsă pe pat, într-o poziţie nefirească.
„În această dimineaţă, am fost apelaţi la numărul de urgenţă 112 de o femeie care a sesizat faptul că nu reuşeşte să-şi contacteze prietena nici la telefon şi nici la uşă. Aceasta a declarat că s-a uitat pe geam şi că a văzut-o pe pat şi s-a gândit că a păţit ceva de nu se mişcă. La faţa locului au ajuns şi un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care au reuşit să intre în locuinţă. Din păcate, au găsit-o decedată. Cel mai probabil a murit în cursul nopţii, întrucât cu o zi înainte fusese văzută de vecini”, a declarat subcomisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui. Potrivit reprezentanţilor ISU, cei care au ajutat la transportarea cadavrului, tânăra de 32 ani cântărea aproximativ 200 kg.
Femeia nu era căsătorită, locuia singură şi era cunoscută cu afecţiuni medicale, unele dintre ele cauzate de obezitate. Chiar zilele trecute a fost la spital din cauza unor probleme medicale, însă a refuzat internarea, preferând să revină la domiciliu. Cadavrul a fost examinat la faţa locului de poliţişti, nefiind găsite urme de violenţă, însă cauzele exacte ale decesului urmează a fi stabilite de medicii legişti care urmează să efectueze necropsia.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite