Noroc de Cânu! (FC Vaslui 1-0 Victoria Brăneşti)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucuria galben-verzilor
Bucuria galben-verzilor

Forţat să facă improvizaţii din cauza numărului mare de accidentări din lot, Viorel Hizo a avut noroc de Gabriel Cânu a cărui reuşită a a dus o nouă victorie.

Cu trei modificări în primul unsprezece faţă de etapa trecută de la Craiova, Fc Vaslui a început greu partida cu cei de la Brăneşti. Singura ocazie a gazdelor din prima repriză s-a petrecut în minutul 7 atunci când lovitura de cap a lui Wesley a fost respinsă de portarul Stoicescu. Oaspeţii şi-au trecut şi ei în cont o ocazie, prin Nicoară, însă şutul acestuia a trecut un pic pe lângă poarta lui Kuciak.

Deşi au părut mult mai hotărâţi după pauză, tot oaspeţii îşi trec în cont două mari ocazii de gol prin Oprea (57) şi Nicoară (59), însă de fiecare dată Kuciak şi-a arătat stofa de mare portar. Elevii lui Hizo au avut nevoie de o fază fixă ca să înscrie, ceea ce s-a întâmplat în minutul 64. Adailton centrează din corner, iar căpitanul Cânu înscrie plasat cu capul.

"Am avut noroc"

La finalul partidei "Dulăul" a recunoscut că a avut parte de un meci greu, dar şi-a felicitat elevii pentru această victorie. "Acesta a fost cel mai greu meci din acest sezon. Am fost convins că aşa se va întâmpla. După două partide bune de la Cluj şi Craiova a apărut şi o astfel de exprimare care, din fericire, s-a terminat cu o victorie. Trebuie să recunosc că am avut mult noroc şi un portar mare, Dusan Kuciak", a spus Hizo.

"Am pierdut nemeritat"

Tehnicianul Victoriei Brăneşti, Ilie Stan, a declarat că formaţia sa nu merita să piardă, în condiţiile în care elevii săi au avut mai multe ocazii decât Vasluiul. "Am pierdut nemeritat această partidă. Fazele fixe crează dezechilibre, iar noi am pierdut în urma unei faze fixe. Păcat de efortul, atitudinea şi devotamentul băieţilor", a concluzionat Ilie Stan.

7 absenţi

Viorel Hizo a jucat aseară fără: Genchev (suspendat), Pavlovic, Gladstone, Hugo Luz, Milanov, Campano şi Aticah (accidentaţi).

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite