Militari loviţi violent de o maşină pe o trecere de pietoni din Bârlad. Victimele au fost duse la spital

0
0
Imagini de la locul accidentului de la Bârlad FOTO infoest.ro
Imagini de la locul accidentului de la Bârlad FOTO infoest.ro

Conform informaţiilor transmise de poliţişti, cei doi militari răniţi traversau strada regulamentar, urmând să fie stabilită cauza pentru care şoferul nu le-a acordat prioritate.

Doi militari au fost loviţi de o maşină, sâmbătă dimineaţă, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni aflată la ieşirea din municipiul Bârlad spre Tecuci, în zona Unităţii Militare. Impactul a fost violent, victimele fiind aruncate la câţiva metri, iar maşina fiind serios avariată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, dr. Daniel Ungureanu, cele două persoane accidentate sunt conştiente, însă este necesar să fie duse la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

„Doi militari au fost accidentaţi de un autoturism pe trecerea de pietoni. La faţa locului s-au alocat o autospecială C2 şi una EPA. Victimele accidentului sunt conştiente’, a declarat Ungureanu. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm şi:

Caz revoltător la Vaslui. Copil de 13 ani, călcat în picioare şi bătut până la leşin. „Calcă-l pe cap!” VIDEO

Un braşovean mort în spital are două certificate de deces, din cauze diferite. Ambele sunt date de acelaşi medic

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri