Maria Iftene şi Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în prezenţa fostei mare gimnaste Andreea Răducan, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) Vaslui i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2013. La disciplinele olimpice, premiul cel mare a fost adjudecat de atleta Maria Iftene, iar la disciplinele neolimpice, laurii i-a primit karatistul Marcel Miron.

Cu un viitor promiţător graţie rezultatelor remarcabile obţinute în acst an, Maria Iftene se anunţă a fi o a doua Mirela lavric sau Larisa Arcip a atletismului vasluian. Tânăra ateltă a reuşit să îşi adauge în vitrina cu trofee multiple titluri naţionale, un titlu de campioană balcanică şi o medalie de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European. 

La categoria neolimpică, titlul de sportivul anului a fost atribuit de Marcel Miron, cel care a reuşit să obţină în acest an cel de-al 11-lea titlu european la Taekwondo. 

De asemenea, DJST a oferit şi câteva titluri de excelenţă unor oameni care au avut merite deosebite în promovarea sportului vasluian. Printre aceştia se numără Adrian Porumboiu, Andreea Răducan, Neculai Postolache, Liviu Gugleş şi Paul Popescu (post mortem). 

Cei mai merituoşi sportivi au primit diplome, cupe şi premii în bani. 

Citeşte şi:

Scandal în atletismul românesc: campioană europeană la juniori, scoasă din lotul pentru CE de cros

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite