FOTOGALERIE A doua zi de proteste în Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de elevi şi studenţi au ieşit, ieri,  să protesteze împotriva Gurvenului şi a lui Traian Băsescu. Mobilizarea s-a făcut pe Facebook, unde au confirmat participarea în jur de 200 de tineri.

Ora 20.02: Vasluienii ieşiţi în stradă au renunţat la protest. Unii dintre tineri au spus că vor ieşi în stradă în fiecare zi, de la ora 18.00, până când şeful statului îşi va da demisia.

Ora 19.00: Un tânăr aflat în stare de ebrietate a fost ridicat de oamenii legii şi dus la secţia de Poliţie. Acesta a adresat înjurii la adresa protestarilor.

image

Ora 19.00: Luni seară protestele au fost reluate în centrul oraşului Vaslui. În jur de 60 de persoane atât tineri, cât şi bătrâni cer demisia Guvernului Boc şi a şefului statului Traian Băsescu. Jandarmii nu sunt prezenţi la această oră în Centrul Civic din Vaslui.

Ora 16.00: Protestul celor câţiva tineri care timp de o oră şi jumătate au scandat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu s-a încheiat fără incidente. Aceştia au renunţat la manifestaţii după ce apelurile acestora către vasluieni de a li se alătura protestului au rămas fără răspuns.

Ora 15.30: „Ne-am săturat de abuzurile actualei puteri şi de cele din Parlament, când s-au fraudat alaegerile. Vrem să i se ridice imunitatea Robertei Anastase. Vrem alegeri anticipate şi un guvern tehnocrat, format doar din specialişti“, a spus Radu Luca, student, motivele pentru care a venit la miting.

image

Dă click pe imagini pentru mai multe imagini de la protest

„Protestăm pentru că Traian Băsescu are tupeul să ne trimită în strănătate şi pentru că EBA vrea să legalizeze etnobotanicele şi marijuana. Mai prostetăm pentru că părinţii noştri sunt nevoiţi să lucreze în afară, în timp ce copiii sunt educaţi cu televizorul“, a spus Dana Gherasim, studentă.

Ora 15.05: Tinerii au cu ei fluiere şi pancarte şi strigă „Jos Băsescu“. Ei spun că aşteaptă să iasă şi salariaţii de la serviciu şi să li se alăture.

Vezi şi:

Câteva zeci de vasluieni s-au adunat în Piaţa Civică şi au cerut demisia lui Băsescu

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite