Eugen Tomac: „PNL s-a transformat într-o gară pentru puşcăriaşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac a lansat un atac dur la adresa USL FOTO:adevarul
Eugen Tomac a lansat un atac dur la adresa USL FOTO:adevarul

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a început să aibă tot mai mulţi adepţi în ţară. Astăzi, liderii partidului au dat botezul şi Organizaţiei Judeţene Vaslui a acestei grupări politice.

La eveniment au luat parte preşedintele acestei formaţiuni politice, deputatul Eugen Tomac, fostul ministru de Externe, Teodor Baconshi, dar şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Valerian Vreme. Cu toţii au ţinut discursuri aplaudate la scenă deschisă de cele câteva zeci de membri şi simpatizanţi ai „partidului lui Băsescu“, cel mai acid fiind chiar preşedintele Tomac.

„Ne uităm la PNL şi constatăm că s-a transformat într-o gară pentru puşcăriaşi, cum este exemplul lui George Becali. În PDL nu mă mai regăseam, deoarece sunt un om liber care vrea să facă ceva pentru ţară. USL nu este în stare să ia nicio decizie pentru că nu o interesează. Vă aduc aminte că cei de la USL au promis că vor reduce taxele şi că vor aduce mai mulţi bani la buget, însă, numai anul acesta, au schimbat de opt ori codul fiscal. Aşanu se mai poate!“, a declarat eugen Tomac. 

„Vom rade tot!“

Şi vicepreşedintele PMP, Teodor Baconshi, este convins că tot mai mulţi români se vor alătura acestui partid, căruia îi prevede un viitor strălucit. „Sunt cu tot sufletul alături de Partidul Mişcarea Populară şi sunt convins că va fi cel mai puternic partid de dreapta, care va rade tot. Vom avea cei mai buni candidaţi şi la europarlamentare şi la parlamentare. Tot de la noi va fi ales şi viitorul preşedinte al României“, a spus şi Baconschi, care a profitat de moment şi şi-a lansat şi la Vaslui ultima sa carte, „Legătura de chei-O legătură diplomatică. 

Citeşte şi:

Preşedintele PDL Vaslui: „Nu cred că Mişcarea Populară, susţinută de domnul Băsescu, va avea un viitor“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite