Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Vaslui organizează un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de manager general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui FOTO:adevarul
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui FOTO:adevarul

Începând cu data de 8 aprilie 2013, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui organizează un nou concurs pentru cei care doresc să ocupe funcţia de manager general al unităţii sanitare.

După ce niciunuil din cei doi candidaţi care au participat la concursul organizat pentru ocuparea acestei funcţii din luna inauarie a acestui an, psihologul Ana Smaranda Rinder şi fostul directoru al spitalului din Bârlad, Dionisie Lefter, nu au obţinut punctajul necesar, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui organizează un nou concurs.

Concursul se va desfăşura în două etape, una eliminatorie şi etapa de evaluare a probelor, care constă într-un test grilă, proba de susţinere a proiectului de management şi interviu. 

Cei interesaţi de acest post trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii:

-să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalenta;

-să fie absolvenţi ai unui curs de calificare de management sau management sanitar ori absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, juridic sau administrativ;

-să aibă cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată;

-să nu fi fost condamnaţi sau să fie în curs de urmărire penală;

-să nu aibă vârstă de pensionare.

De asemenea, doritorii trebuie să achite şi taxa de participare care se ridică la suma de 800 de lei.

Înscrierea candidaţilor la acest concurs se va face la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui până la data de 1 aprilie 2013, ora 09:00.

Vă reamintim că, nici psihologul Ana Rinder şi nici fostul director al Spitalului Municipal din Bârlad, Dionisie Lefter, nu au obţinut punctajul suficient la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru funcţia de manager în luna ianuarie a acestui an. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite