Ciprian Damian: "Caro va fi suspendat de la FC Vaslui în cel mult două zile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lopez Caro se află într-o situaţie penibilă la clubul vasluian
Lopez Caro se află într-o situaţie penibilă la clubul vasluian

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Vaslui, Ciprian Damian, a vorbit despre situaţia antrenorului Lopez Caro, ai cărui asistenţi şi-au dat deja demisia.

Tehnicianul iberic a programat astăzi un antrenament, dar majoritatea jucătorilor se plâng că nu înţeleg nimic din indicaţiile lui, cu excepţia fotbaliştilor spanioli.

Conducerea clubului pregăteşte suspendarea lui Lopez Caro şi numirea unui alt antrenor cât mai repede.

"Vom lua toate măsurile necesare pentru că aşa ceva nu se mai poate. Vom încerca suspendarea lui Caro. A revenit asupra programului echipei, probabil la sfatul avocaţilor. Fotbaliştii nu mai înţeleg nimic, sunt supăraţi că pierd bani, pierd bonusuri. Astăzi sau mâine vom şti cine va fi noul antrenor al Vasluiului", a spus Damian.

Mai mult, preşedintele clubului îşi întăreşte afirmaţiile cu ajutorul unor firme specializate care au filmat toate antrenamentele echipei.

"Toate antrenamentele din ultimele luni au fost filmate. Lucrăm cu firme specializate care realizează dvd-uri cu şedinţele de pregătire. Aşa vom putea compara antrenamentele lui cu cele ale foştilor tehnicieni", a mai adăugat Damian.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite