Cine primeşte ajutor de Paşte de la Primăria Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au stabilit lista cu persoanele defavorizate care vor primi pachete cu alimente cu prilejul sărbătorilor pascale.

Pensionarii cu venituri mici nu au încăput pe listă
În Săptâmăna Patimilor, reprezentanţi ai Primăriei Bârlad vor distribui pachetele cu ajutoare pentru cetăţenii care întâmpină dificultăţi.

Pe lista beneficiarilor se află doar câteva zeci de persoane. Concret, copiii cu autism de la Asociaţia Cristi’s Outreach vor primi 30 de sacoşele pline cu dulciuri, 40 de pachete vor ajunge la Asociaţia „Speranţa copiilor 2000” – persoanele seropozitive, 40 de pachete vor fi acordate membrilor Asociaţiei nevăzătorilor şi 35 de pachete vor ajunge la alte persoane cu dizabilităţi.

De Crăciun au fost până la 1.500 de pachete cu alimente de bază. Acum e altă situaţie, nu ne permitem mai mult. În afară de copiii cu autism care vor primi dulciuri, restul beneficiarilor vor primi alimente de bază”, a declarat primarul Constantin Constantinescu.

Concret, fiecare pachet va conţine zahăr, făină, orez şi câte un cozonocel.

Citeşte şi:

Un fals angajat al Primăriei Galaţi umblă pe la agenţi economici şi cere ajutoare umanitare în numele primarului Marius Stan

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite