A oferit 100 de lei recompensă ca să vină pompierii la el la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost oricând gata să intervină
Pompierii au fost oricând gata să intervină

Un bătrân de 68 de ani de ani din Vaslui a reuşit, ieri după-amiază, să îi mobilizeze pe pompierii vasluieni, punându-i pe aceştia pe drumuri, deşi nu a avut neapărat nevoie de ajutorul lor.

Bătrânul rămăsese singur în apartament după ce soţia plecase la biserică şi îl încuiase în casă. După doar câteva zeci de minute acesta a început să strige după ajutor, ba chiar a aruncat un bilet pe geam prin care oferea 100 de lei celui care îi va anunţa pe pompieri să vină să îi spargă uşa.

O vecină a auzit totul şi, neştiind ce se întâmplă, a sunat la 112. Pompierii au ajuns cât se poate de prompt, însă au fost nevoiţi să aştepte liniştiţi pe casa scării, deoarece, potrivit procedurilor, nu puteau sparge uşa atâta timp cât bătrânul era conştient şi colabora cu ei.

Biletul prin care bătrânul oferea recompensă

Biletul prin care bătrânul oferea recompensa de 100 de lei

După aproximativ o oră şi jumătate, poliţitii vasluieni au reuşit să dea de urma femeii pe care au adus-o de urgenţă la domiciliu şi au descuiat uşa. Cât priveşte recompensa, aceasta nu a mai fost acordată, deoarece biletul cu pricina a ajuns pe mâna pompierilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite