VIDEO Cum s-a organizat Ziua Marinei pe moşia primarului Manea de la Orşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii din ghetoul "California", puşi de primăria Orşova să facă "spectacol" FOTO Corina Macavei
Tinerii din ghetoul "California", puşi de primăria Orşova să facă "spectacol" FOTO Corina Macavei

Unde puteau fi organizate mai bine manifestările de Ziua Marinei la Orşova decât pe vaporul familiei primarului oraşului. Pe pontonul privat, s-au adunat oficialităţile şi tot aici au avut loc şi jocurile marinăreşti, sub privirile a peste 1000 de orşoveni veniţi la eveniment.

Dacă nu ilegal, cel puţin imoral tot poate fi catalogat gestul primarului Ion Manea de a organiza manifestările de Ziua Marinei tocmai pe vaporul familiei sale. Este vorba de nava „Flamingo”, care efectuează croaziere în Clisura Dunării, înregistrat pe firma SC Manea SRL, administrată până în 2012 de Ion Manea, iar după ce acesta a câştigat Primăria Orşova, de fiica sa. Zilele acestea, Ion Manea este protagonistul unui scandal politic de proporţii, după ce a fost făcută publică adeziunea sa la Partidul Social Democrat, deşi oficial figura ca primar liberal.

Chiar şi pe invitaţiile făcute de Primăria Orşova pentru „Zilele oraşului” apare într-o fotografie mare vaporul „Flamingo”.

Aici pe pontonul privat al familiei Manea au avut loc jocurile marinăreşti urmărite de orşovenii veniţi cu mic cu mare în Insula Pescăruşul să participe la eveniment.

Modul cum au fost organizate aceste jocuri ar putea rivaliza cu scenele din blockbusterul “Jocurile foamei”. Tineri, locatari ai ghetoului din Orşova - California, au fost puşi de Primăria oraşului să intre în rolul unor miri şi ai unor piraţi, iar ceea ce a ieşit nu poate fi catalogat decât un spectacol ieftin de circ.

VEZI VIDEO AICI

Toată această manifestare grotească s-a derulat pe acordurile de manele şi muzică bănăţeană, foarte îndrăgite de primarul Ion Manea, cel despre care orşovenii spun că iubeşte foarte mult maneaua “Cu ce m-am ales în viaţă”.

La finele manifestărilor, orşovenii s-au îndreptat spre tarabele cu mici şi bere, înşirate de-a lungul bulevardului principal cu ocazia “Zilelor Orşovei”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite