Sindicaliştii mehedinţeni fac dezvăluiri şocante. Legea Sănătăţii, dictată de americani şi presiuni asupra românilor care vin la miting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatele mehedinţene lansează ipoteze halucinante cu privire la interesele ascunse privind legea sănătăţii

În cadrul unei conferinţe de presă , liderul CSDR, filiala Mehedinţi, Mihai Dima a dezvăluit faptul că în spatele mult disputatei legii se află interese ale companiilor americane.

„Legea Sănătăţii începuse să fie dezbătută public, joi au fost directori spitalelor, iar vineri invitat special  la dezbatere a fost directorul general al Camerei de Comerţ Româno-Americane. Ce căuta acolo?  Întrebarea este retorică, dar eu am răspunsul. Interesul companiilor pentru piaţa medicamentelor şi în special pentru sistemul privat de asigurări sănătate”, a declarat Mihai Dima  

Sindicalistul a adăugat că mai multe legi au fost dicatate de reprezentanţii Camerei  de Comerţ Româno-Americane.

„Actualul guvern şi-a asumat 12 legi importante şi punctez Legea Dialogului Social, Legea Sindicatelor şi Legea Contractelor Colective de Muncă. Aceste trei legi, trebuie să ştie toată lumea că nu au fost elaborate de aşa-zisele comisii de la Cotroceni, ele au fost dictate de Camera de Comerţ  Româno-americană”
, a adăugat Dima .
 
Preşedinţii Confederaţiilor sindicale CSDR şi CNSLR Frăţia, filialele din Mehedinţi vor să picheteze vineri prefectura. Ei nu ştiu însă câţi oamenii vor participa la miting pentru că ,spun ei, presiunea asupra agajaţiilor este mare.

„Sunt presiuni la nivelul inteprinderilor, plecând de la guvern până la nivelul conducerii  unităţilor,  presiunea a fost permanentă. Nu este o părere, este o certitudine, oamenii nu vin de frica locului de muncă”, a declarat Costică Screciu, preşedinte CNSLR Frăţia, filiala Mehedinţi. Sindicaliştii mehedinţeni ies vineri în stradă după ce vor obţine toate autorizaţiile pentru protest.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite