Drobeta Turnu Severin, gazda primului târg de antichităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de clasic, vechi şi frumos sunt aşteptaţi, timp de trei zile, la Târgul de antichităţi „Drobeta Antica”

Colecţionarii de antichităţi, din judeţul Mehedinţi, şi-au dat întâlnire la  centrul comercial de pe strada Constructorului nr.1.

Asociaţia  Colecţionarilor „Severinum” deschide prima ediţie a  Târgului de Antichităţi „Drobeta Antica”, care se va desfăşura în perioada  25-27 noiembrie 2011.

Expozanţii care deja au confirmat prezenţa la acest târg vor expune antichităţi veritabile precum ediţii de colecţie, fotografii, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, viniluri şi plăci de patefon şi gramofon, colecţii de orologerie, monede, ilustrate, ştampe, argintarie.

„Ideea  acestui târg a venit de la pasiunea mea  pentru vechi. Am strâns colecţionari din toată ţara, prieteni cu aceeaşi pasiune din  Timişoara, Craiova, Alexandria, Sibiu.

Antichităţile sunt de vânzare , preţurile sunt accesibile, negocierea ca la târg”, a declarat Romeo Titorencu, organizatorul târgului.

De asemenea, sunt invitaţi toţi colecţionarii care doresc sa fie contactaţi de colegi pentru schimburi, vânzari sau cumparari de piese

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite