Criminalul care a incendiat o fată în Mehedinţi a încercat să se sinucidă în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul de la Dârvari, Ion Turnagiu, a încercat să se sinucidă joi seară, în arestul IPJ Mehedinţi, acolo unde se află în arest preventiv. Acesta a incercat să se spânzure cu tricoul său.

”Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se aflî în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judeţean Mehedinţi a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicala, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, precizează Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator, a fost resuscitat de echipajul Ambulanţei sosite la faţa locului, după care a fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu  a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, promovat de Tudorel Tudor, fostul ministru al Justiţiei din Guvernul Viorica Dăncilă.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite