Atenţionare de polei în nordul judeţului Mehedinţi/ Se circulă în condiţii de iarnă pe DN67D, în Valea Cernei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ISU “Drobeta” anunţă pentru, sâmbătă, o atenţionare de polei pentru zona de munte a judeţului Mehedinţi. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă mai ales în zona Valea Cernei (judeţul Mehedinţi), pe DN67D.

Potrivit atenţionării, depunerile de gheaţă ar putea periclita circulaţia pe drumurile publice din partea de nord a judeţului.

Potrivit Infotrafic, se circulă în condiţii de iarnă, în special pe drumuri naţionale secundare care străbat zone montane. Semnalăm în acest sens două drumuri: DN67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj) şi DN67D Valea Cernei (judeţul Mehedinţi). 

Pentru prevenirea oricăror evenimente neplăcute, şoferii sunt sfătuiţi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele dinainte, să folosească luminile de întâlnire şi ziua, pe toate categoriile de drumuri, să nu se lanseze în efectuarea depăşirilor fără a se asigura temeinic, iar în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă ori polei, să nu bruscheze comenzile autovehiculului şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite