Administratorul unei firme din Severin, sancţionat cu 12.500 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanţul unei razii organizate, ieri, în Severin: forţă de muncă descoperită la negru, sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.000 lei, dar şi material lemnos confiscat.

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor, împreună cu comisarii Gărzii Financiare, inspectorii I.T.R.S.V. şi ITM Mehedinţi, cu personalul silvic, dar şi cu comisarii Gărzii de Mediu - C.J. Mehedinţi, au organizat şi efectuat, în cursul zilei de ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul exploatării, prelucrării, depozitării şi comercializării materialelor lemnoase.


Au fost verificate două societăţi comerciale şi au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.000 lei, fiind confiscat material lemnos în valoare de 3.600 lei.

De exemplu, cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială din Severin, administrată de V. Octavian, "s-a constatat faptul că acesta nu a respectat obligaţiile privind raportarea pentru cantităţile de materiale lemnoase achiziţionate şi vândute în luna martie 2011 şi, totodată, a folosit forţă de muncă, fără forme legale", după cum se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinţi.

Pentru toate acestea, administratorul firmei a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 12.500 lei, iar materialul lemnos i-a fost confiscat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite