70.000 de ţigarete descoperite de poliţiştii severineni în autoturismul unui contrabandist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată
Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Mehedinţi au confiscat 70.000 de ţigarete şi un autoturism folosit în activitatea de contrabandă.

În cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse acccizabile, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au identificat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin un autovehicul abandonat, existând suspiciuni cu privire la faptul că acesta este folosit la transportarea produselor din tutun.

“Poliţiştii au procedat la ridicarea autovehiculului şi indisponibilizarea la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, iar în urma percheziţiei s-a descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate cantitatea de 70.000 ţigarete nemarcate în condiţiile legii”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Produsele din tutun în valoare de 35.000 lei şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării.

Proprietarul autoturismului, un severinean în vârstă de 41 de ani, s-a ales cu dosar penal.

De la începutul anului 2015 şi până în prezent poliţiştii mehedinţeni au confiscat cantitatea de 460.000 ţigarete în valoare de 230.000 lei, precum şi aproximativ 2 tone alcool şi băuturi alcoolice.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite