VIDEO Filosofia de hrană a românilor, rezumată de o vloggeriţă străină care ne-a vizitat ţara: „Când crezi că festinul e gata, mai urmează ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aileen Adalid, vloggeriţă din Filipine - în Dobrogea Sursa Youtube
Aileen Adalid, vloggeriţă din Filipine - în Dobrogea Sursa Youtube

Dobrogea a fost descoperită de vloggeri străini care, după ce i-au cunoscut frumuseţile, au catalogat-o drept „uimitoare“.

Un filmuleţ care prezintă călătoria în Dobrogea a unei vloggeriţe din Filipine a stârnit curiozitatea internauţilor care vor acum să cunoască şi ei misteriosul tărâm de la capătul României. „România e frumoasă“, au spus străinii, iar românii i-au corectat: „România nu e frumoasă. E foarte-foarte frumoasă!“.

Aileen Adalid a fost în România în vara lui 2018 într-un grup de promotori ai turismului, la invitaţia Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării, care a organizat excursia de documentare „Explore Dobrogea“. 

Aileen este o vloggeriţă care şi-a lăsat slujba de corporatistă în Filipine ca să vadă lumea. Ea se caracterizează acum drept „o nomadă digitală“ şi o antreprenoare cu un mod de viaţă bazat pe prin călătorii.

Aileen vrea să arate tuturor că o viaţă de turist nu este numai pentru cei bogaţi, ci este posibil să călătoreşti oriunde îţi doreşti, în ciuda piedicilor.

„Uitaţi-vă la mine, sunt născută într-o ţară din lumea a treia, cu un paşaport limitat. Vreau să te ajut să vă atingeţi scopul de a vedea lumea prin ghidul meu de călătorie. Sper să vă inspire. Haideţi cu mine în călătoria asta nebună! Aventură, distracţie, inspiraţie, ponturi – le găsiţi aici. Descoperiţi locurile uimitoare pe care le-am văzut eu în călătoria mea în România“, a îndemnat Aileen Adalid. 

Vloggeriţa din Filipine a cunoscut Constanţa, împrejurimile, litoralul Mării Negre, apoi Tulcea, Delta Dunării, Munţii Măcinului, declarându-se încântată de tot ce a văzut. Aileen a fost copleşită de ospitalitatea gazdelor care au făcut un festival din gastronomia dobrogeană. „Când crezi că e gata, mai urmează ceva“, a rezumat Aileen filosofia culinară a românilor.  

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Impresii de călătorie ale unui faimos vlogger venit pentru prima dată în România: „Este incredibil!“

VIDEO Dobrogea mirifică, imortalizată de un fotograf împătimit. „N-ai cum să uiţi aşa ceva, n-ai cum!“

FOTO VIDEO Aşezarea pitorească din nordul Dobrogei unde natura şi-a revărsat darurile

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri