VIDEO „10 motive pentru a vizita Tulcea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociația pentru promovarea multiculturalismului - Etnopolis inițiază o campanie de promovare a oportunităților turistice din municipiul Tulcea. Pentru început a fost realizat un clip care să prezinte principalele motive care să îi convingă pe turişti să vină a Tulcea.

Materialul este rezultatul creației specialiștilor Etnopolis: textul aparţine Irinei Bocăneală (traineri intercultural), iar imaginile au fost oferite de Andreea Sevastian și Valeriu Leonov.
Potrivit produsului Etnopolis, „Ai 10 motive pentru a vizita Tulcea“ căci:
1. Trebuie să fii curios să vezi cum Tulcea desparte civilizația de feeria sălbatică a apelor, deschizând o altă lume - unică, inefabil de frumoasă: Delta Dunării!
2. Aici poți cunoaște lipovenii, ucrainenii, turcii, tătarii, grecii, italienii și da! iți vei face prieteni pe viață, vei învăța obiceiuri locale diverse și, cu siguranță, vei pleca cu bagajele pline de suveniruri culinare!
3. În fiecare vară, sub clar de lună, te poți bucura de un film bun, la Săptămâna Filmului Interetnic, o sărbătoare a cinematografiei și folclorului comunităților etnice dobrogene.
4. O plimbare cu lotca pe Dunăre este o experiență pe care ți-o poți aminti toată viața!
5. Te poți scufunda printre peștii de apă dulce, printre sturioni, printre peștii exotici, la acvariul Centrului Ecoturistic Delta Dunării.
Vezi aici care sunt celelalte motive pentru care să vii la Tulcea (sursa foto: YouTube):

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite