Tulcea: Trei incendii pornite de la coşurile de fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai în cursul zilei de ieri trei tulceni din Slava Cercheză, din municipiu, respectiv din Dorobanţu şi-au distrus locuinţele din cauza coşurilor de fum deterioarate. Pompierii tulceni recomandă atenţie sporită la aceste soluţii de încălzire.

La ora 4.00 dimineaţă a ars casa lui R. Constantin din Slava Cercheză. A intervenit Staţia de Pompieri Babadag cu o autospecială şi un  echipaj.
La ora 11.00 a ars casa lui I. Paul din municipiul Tulcea (strada Suvenir). A Intervenit Detaşamentul Tulcea cu  două autospeciale şi două echipaje de pompieri militari.    
La ora 15.00 a ars casa lui I. Ion din  Cârjelari, comuna Dorobanţu. A intervenit Secţia de Pompieri Măcin cu două autospeciale şi două echipaje de pompieri militari.
În fiecare situaţie cauza probabilă a fost legată de coşurile de fum: fie că erau neprotejate, fie că nu erau curăţate.     
„Specialiştii din cadrul Inspecţiei de Prevenire avertizează cetăţenii judeţului Tulcea, să verifice, să repare şi să cureţe periodic coşurile de fum în vederea protejării locuinţelor şi a gospodăriilor din apropiere de eventualele incendii ce ar putea fi provocate“, spune Daniela Rotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite