Tulcea: Smaranda Ivan, dansatoare la cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smaranda este un copil foarte activ care s-a remarcat la mai toate concursurile de dans, muzică şi arte plastice organizate la nivel de preşcolari. Deşi are doar cinci anişori, Smaranda a reuşit să strângă o sumedenie de premii.

A fost încurajată atât de către părinţi cât şi de către educatori şi a devenit o obişnuinţă să intre în concursuri sau să apară pe scenă. Înclinaţia pentru dans, muzică şi arte plastice a descoperit-o educatoarea sa Aurica Tabaneţ, încă de la vârsta de 3 ani.
Vreau să fiu mare artist
Smaranda a obţinut locul II pentru prestaţia artistică la spectacolul concurs „Vreau să fiu mare artist“, organizat de Ansamblul Artistic Baladele Deltei, încântând juriul cu dansurile populare şi cu portul tradiţional. Are şi o voce frumoasă astfel că a obţinut Locul I la Festivalul cântecului dobrogean în cadrul grupului vocal al Grădiniţei nr. 2. Prin înscrierea la grădiniţa Tic Pitic în anul 2009 avut ocazia să studieze pian şi canto cu profesoara Florentina Gheorghe.

Lista rezultatelor pozitive nu se opreşte aici: premiul special pentru cea mai frumoasă poezie de spre insecte şi flori, în cadrul unui concurs organizat la Centrul muzeal ecoturistic Delta Dunării, menţiune la Concursul naţional de abilităţi practice „Buchetul de flori“, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, coordonator Brăcăcel Nicoleta dar şi Locul I la Concursul naţional „Mărţişorul simbol al primăverii“ în cadrul proiectului educaţional naţional „Tradiţii şi obiceiuri“.
Dansuri populare şi moderne

Anul trecut a câştigat premiul special la Concursul interjudeţean „În lumea muzicii şi dansului“, organizat de Muzeul de Artă Populară Tulcea pentru însuşirea şi executarea dansului hora stânga.

Smaranda nu se pricepe numai la dansuri populare ci şi la cele moderne: a obţinut premiul III la Olimpiada naţională a sportului şcolar, secţiunea dans modern, sub coordonarea profesorului Alexiev Mihaela în 2010, după ce anul anterior obţinuse Premiul II Olimpiada naţională a sportului şcolar, de această dată la secţiunea dans tematic.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite