Tulcea: Coşurile de fum deteriorate le-au distrus casele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, la ora 18.00, casa unui localnic din Somova a luat foc. O oră mai târziu, o casă de pe Elena Doamnei (din municipiu) s-a aprins. Ambele focuri au pornit de la coşuri de fum deterioarate.

Ieri după – amiază, Detaşamentul de Pompieri Tulcea s-a deplasat urgent cu două autospeciale şi două echipaje de pompieri militari din cauza izbucnirii unui incendiu la proprietatea lui N. Luca din comuna Somova, judeţul Tulcea. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta la acoperişul casei cu posibilitate de extindere la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti din imediata apropiere.
La ora 19.00, Detaşamentul de Pompieri Tulcea a intervenit cu o autospecială şi un echipaj de pompieri militari pe strada Elena Doamnei din municipiu, din cauza izbucnirii unui incendiu la proprietatea lui M. Ion, pentru localizarea şi ulterior lichidarea incendiului. 
„În ambele cazuri,  în urma cercetărilor efectuate de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii  de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, s-a constatat că incendiul a fost provocat de coşurile de fum deteriorate“,spune Daniela Rotaru, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.
Specialiştii din cadrul Inspecţiei de Prevenire revin cu recomandarea către cetăţenii judeţului Tulcea, pentru a verifica periodic coşurile de fum, în vederea curăţării şi reparării acestora de către personal specializat.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite