Tulcea: A prins din greşeală jumătate de tonă de singer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul transporta peştele în portbagaj (Foto arhivă)
Bărbatul transporta peştele în portbagaj (Foto arhivă)

Aceasta este explicaţia pe care Dumitru I (de 50 de ani), din Mihail Kogălniceanu, a avut-o atunci când poliţiştii de frontieră l-au prins cu nici mai mult nici mai puţin de 515 kilograme de peşte proaspăt în maşină

Bărbatul, un localnic din Mihail Kogălniceanu, a fost prins de către  poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a  Infracţionalităţii Transfrontaliere  pe raza localităţii Babadag. Acesta transporta, cu o autoutilitară marca Dacia, 515 kilograme de peşte proaspăt din specia singer.
Bărbatul a declarat că a găsit peştele aruncat în stuful din zona Lacului Babadag şi că intenţiona să-l transporte la domiciliul său din localitatea Mihail Kogălniceanu.
Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport peşte fără documente legale.
„Peştele, în valoare de aproximativ 2000 lei, a fost predat la o  societate comercială de profil, iar autoutilitara marca Dacia a  fost indisponibilizată la sediul I.J.P.F. Tulcea până la finalizarea cercetărilor“, a declarat Inspector de poliţie Natalia Agighioleanu,  purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite