Trei amici de-ai unuia dintre tulcenii acuzaţi de Jaful Scolului, trimişi în judecată pentru că au furat butelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei prieteni de-ai lui Eugen Darie (arestat preventiv în dosarul furturilor tablourilor din Olanda) au fost trimişi în judecată pentru furt. Daniel Doroş, unul dintre ei, este judecat în stare de arest preventiv pentru că nu a respectat interdicţia de părăsi localitatea.

Daniel Doroş, Ionuţ Pantelimon şi Florin Iamandi, toţi trei apropiaţi ai lui Eugen Darie, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
În noaptea de 23 spre 24 decembrie 2012, în jurul orei 1.00, cei trei inculpaţi s-au deplasat în comuna Cerna, satul Traian, la magazin din localitate, cu intenţia de a sustrage butelii, spun procurorii măcineni.

Ajunşi la poarta magazinului, inculpaţii au coborât din maşina înmatriculată în Buzău (care era a unui amic de-al lui Pantelimon). Cu ajutorul unui levier, Iamandi a spart lacătul cu care era asigurată poarta de acces în respectiva curte.

Ceilalţi doi au  pătruns în curtea magazinului, iar Iamandi a distrus lacătele de la un rastel de butelii, amplasat în partea dreaptă a curţii.

Cei doi inculpaţi au transportat la autoutilitara Fiat câte două butelii fiecare, dintre buteliile încărcate cu gaz din rastelul respectiv.

La autovehicul se afla Pantelimon, care ţinea uşile din spate deschise şi aranja în spaţiul de depozitare al autovehiculului buteliile aduse de ceilalţi doi învinuiţi.

După ce au fost sustrase toate buteliile încărcate din rastelul respectiv, Doroş a spart lacătele şi de la cel de-al doilea rastel şi, în aceeaşi modalitate, tinerii au sustras bunurile.

În total au fost sustrase un număr de 39 de butelii dintre care au fost recuperate 26 de butelii.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite