S-au tăiat fondurile pentru spital: Licitaţia pentru achiziţionarea de paturi a fost blocată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din Spitalul Judeţean Tulcea lipsesc medicamente şi materiale sanitare, iar banii se duc pe înlocuirea paturilor
Din Spitalul Judeţean Tulcea lipsesc medicamente şi materiale sanitare, iar banii se duc pe înlocuirea paturilor

Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Tulcea, Executivul judeţean a propus reducerea subvenţiei alocate Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea. Mai exact, este vorba despre suma de 738.000 de lei care urma să treacă din bugetul CJ la spital.

Consilierii PDL (partidul din care face parte şi fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, dr. Ion Popescu) au votat împotriva tăierii acestei subvenţii. Cu 20 de voturi pentru (17 ale celor de la USL şi trei voturi ale consilierilor PP-DD) şi 11 voturi împotrivă, proiectul care prevede reducerea subvenţiei acordate spitalului a fost aprobat.
Din aceşti bani ar fi urmat să fie achiziţionate mai multe piese de mobilier (paturi pentru spital).
Explicaţia preşedintelui Horia Teodorescu pentru tăierea acestei subvenţii: „Noua conducere a spitalului consideră că altele sunt priorităţile la momentul de faţă“.
Noul manager al spitalului, Zaharcu Neviser (consilier judeţean) a explicat pe scurt despre ce este vorba: „Într-adevăr, licitaţia pentru achiziţionarea de paturi a fost blocată. Noi considerăm că altele sunt priorităţile la momentul de faţă, cum ar fi asigurarea oxigenului în toate saloanele“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite