Prinşi cu plase interzise şi cu peşte fără documente legale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plasele au fost confiscate
Plasele au fost confiscate

Plasele, în lungime de aproximativ 270 metri, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte, evaluată la 432 lei, a fost predată spre valorificare unor societăţi comeriale de profil. Persoanele sunt cercetate pentru deţinere şi transport a peştelui fără documente legale, respectiv de deţinere şi utilizare a plaselor monofilament

Miercuri, în jurul orei 9.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Isaccea au acţionat în apropierea localităţii Niculiţel din judeţul Tulcea unde au verificat un autoturism marca Opel Astra condus de un bărbat în vârstă de 66 ani, domiciliat în localitatea Somova.
În urma verificărilor a fost descoperită în interiorul autoturismului cantitatea de 71 kilograme peşte proaspăt din specia caras pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă şi transport.
În aceeaşi zi, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au depistat în apropierea lacului Razelm pe un bărbat de 30 ani, domiciliat în localitatea Sălcioara, care transporta 7 plase monofilament şi cantitatea de 58 kilograme peşte din specii diferite.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite