O femeie a câştigat prima Cupă a Deltei la ştiucă! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta campioană naţională Cristina Maluţan , în echipă cu soţul ei, a reuşit să surclaseze echipele participante la competiţia desfăşurată pe lacul Lumina, în zona localităţii Crişan.Tulceanul Iulian Axinte a reuşit cea mai grea captură, primind premiul de excelenţă

Prima ediţie a Cupei Deltei la ştiucă, desfăşurată la sfărşitul săptămânii trecute în zona Crişan a fost câştigată de o familie de braşoveni, soţii Cristina şi Pavel Maluţan. Trebuie să menţionăm că doamna Cristina este o fostă campioană naţională la pescuit, şi elegant, coechipierul şi soţul ei, Pavel a recunoscut că ea a dus greul în căutarea ştiucii pe lacul Lumina. Podiumul a fost completat de alţi doi braşoveni, fraţii Dragoş şi Bogdan Giurgiu, medaliile de bronz revenind tulcenilor Gigi Chiscop şi Iulian Acsinte. Axinte a primit şi premiul de excelenţă pentru cea mai grea captură, o ştiucă de 2,75 kilograme.

Cea mai mare ştiucă capturată în concurs

Click pe poze pentru mai multe imagini de la competiţie



Prilej de socializare şi promovare a Deltei


Competiţia organizată exemplar de reprezentantul Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural, Silviu Gheorghe, a adunat la start douăzeci de echipaje. Cu toate că ştiuca s-a lăsat destul de greu prinsă, meseriaşii care au testat toată gama de voblere şi linguriţe au reuşit să dea de ea, după ore de dat la rame în cele trei manşe ce au avut loc sâmbătă şi duminică.
„A fost un prim prilej de socializare, de relaxare, de pescuit, un prilej de promovare a deltei, reuşit, spun eu “ a declarat Silviu Gheorghe.
„Mă bucur că am câştigat aici la ştiucă, eu sunt specialistă în staţionar, dar mi-a făcut plăcere să particip la această competiţie“ a spus şi câştigătoarea Cristina Maluţan.
Mai şugubăţ, unul dintre pescarii fără noroc, a analizat spiritul competiţiei :„Pescuitul este acel sport de relaxare în mijlocul naturii, atunci când nu prinzi peşte“.
La final toată lumea a primit diplome de participare,după cum au spus organitorii, pentru a se putea motiva în faţa soţiilor lipsa de acasă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite