GALERII FOTO Poleiul face ravagii la Tulcea: Drifturi pe Varianta municipiului! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de şoferi s-au chinuit astăzi să urce pe strada Viticulturii, dar au eşuat. De la intersecţia cu Gavrilov Corneliu până la intersecţia cu strada Babadag, carosabilul (cu piatră cubică) este acoperit în întregime de polei.

În vârful dealului, dintr-o maşină de Poliţie un agent anunţa fiecare participant la trafic că nu este indicat să se îndrepte pe aceste străzi. „Noi îi lăsăm să meargă unde vor ei, doar îi informăm că nu vor ajunge prea departe pentru că drumul este acoperit de polei. Dar nu toţi vor să înţeleagă“, spune poliţistul.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Majoritatea maşinilor au rămas undeva pe la mijlocul drumului. Excepţie a făcut şoferul unui Mercedes, care a reuşit, puţin, câte puţin, să urce până la intersecţia cu Babadag. A făcut repede dreapta, în speranţa că va fi mai bine pe această stradă. „Este îngrozitor şi pe Babadag, este exact la fel ca pe Viticulturii. De acolo vin şi mi-a luat peste 20 de minute ca să urc de la CEC până la Finanţe“, povesteşte un tânăr şofer.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Pe marginea drumului, de pe trotuar mai alunecos decât orice patinoar natural, câţiva locatari din cartier au ieşit de bunăvoie în faţa blocului pentru a-i atenţiona pe şoferii care vin cu viteză dinspre Agighiol şi se încumetă pe variantă. „Niciunul nu reuşeşte să urce mai mullt de zece metri de când începe dealul. Dar nici nu se întreabă de ce nu este nimeni pe stradă“, spune unul dintre bărbaţi, în timp ce îi face semne şoferului temerar să tragă pe dreapta.

image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite