GALERIE FOTO Tulcea, în haine luminoase de sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pinguinul electric
Pinguinul electric

La începutul lunii autorităţile au dat start practic sărbătoriilor, aprinzând luminile festive în oraş. În preajma Crăciunului cei mici vor primi cadouri din partea primarului, dacă vor şti să colinde sau să spună o poezie.

În weekend au fost deja aprinse luminile de sărbătoare în oraş, acestea fiind admirate deja de foarte mulţi tulceni care au ieşit seara la plimbare, profitând şi de bunătăţile scoase la vânzare în Piaţa Civică. Foarte încântaţi au fost şi cei mici, care au luat cu asalt trenuleţul instalat tot în Piaţa Civică, dar şi p bradul de Crăciun şi pinguinul „electric“ pentru fotografii cu familia.

image

„Ca în fiecare an în perioada de sărbători am pregătiti surprize pentru cei mici, care vor veni să colinde în Piaţa Civică, la pomul cel mare, în perioada premergătoare Crăciunului, între orele 16-18. Îi vom aştepta cu un cadou, dar vom merge şi la casele de bătrăni şi de copii pentru a le lumina pe cât posibil sărbătorile, cu un cadou simbolic“ spune primarul Constantin Hogea.
Cât despre preţul pentru aceste frumuseţi, şi primarul Hogea recunoaşte că suma este destul de ridicată, dar face precizarea că a reuşit, în urma unei negocieri la sânge, să obţină o reducere. „Toate decorurile acestea luminoase sunt închiriate de la firma Flash Lighting. Spre deosebire de alte localităţi, noi menţinem decorurile timp de două lui, în semn de respect pentru minorităţile care serbează Crăciunul şi Revelionul pe vechi. Preţul pentru două luni este 90.000 de euro, sumă în care intră şi manopera. Ţin să precizez că am avut parte de o reducere de 15.000 de euro“, spune primarul Constantin Hogea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite