GALERIE FOTO Ministrul Mediului a intrat cu mașina de teren pe plaja virgină de la Sulina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu mașina pe plajă
Cu mașina pe plajă

Laszlo Borbely a fost lăsat de șoferul mașinii Mitsubishi chiar în dreptul pasarelei care duce spre mare. Vremea urâtă a gonit turiștii de pe plaja neautorizată de la Sulina, așa că ministrul a avut cum să intre cu mașina chiar pe plajă fără să deranjeze concediile oamenilor. 

La începutul acestui an două ONG-uri au reclamat la Comisia Europeană investiția Ministerului Turismului pe una din ultimele plaje virgine diun România. Aici ministerul condus de Elena Udrea a dat undă verde pentru ridicarea unor căsuțe de lemn, locuri de joacă, grupuri sanitare și pasarele. Aceste lucrări, spun ONG-iștii, ar putea afecta plante protejate și dunele de nisip care mai există doar în Sulina.
În timp ce Comisia Europeană încă mai discută pe marginea sesizării legate de posibila distrugere a plajei Sulina, ministrul Mediului verifică în teren cum stă treaba. Mai mult, șeful protecției mediului a intrat azi cu mașina pe plajă, chiar până în dreptul pasarelei de acces spre mare.

Click pe poze pentru a vedea toată fotogaleria!

Plaja nu este încă autorizată și asta pentru că nimeni nu poate demara procedurile înainte de a se pronunța organismele europene. În privința posibilității de a fi dărâmate toate construcțiile de pe plajă, Laszlo Borbely spune că nu poate decât să spere că nu va fi așa.

Citeşte AICI de ce primăria a permis accesul cu maşina pe plajă!
Citeşte AICI explicaţia ministrului!
GALERIE FOTO Plaja din Sulina ratează sezonul estival



Cu mașina pe plajă
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite