GALERIE FOTO Cum arată străzile din Tulcea după două luni de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lunii februarie, după două luni dintr-o iarnă uşoară compartiv cu ultimii ani, străzile din Tulcea sunt pline de gropi. Fiecare primăvară vine cu activităţi de plombare a şoselelor, dar până atunci şoferii trebuie să înveţe gropile din municipiu pentru a le evita (pe cât posibil).

Am primit pe adresa redacţiei reclamaţii referitoare la unele artere de circulaţie din municipiul Tulcea. „În zona străzii Gavrilov Corneliu, lângă BIG, străzile sunt sub orice critică. Nici nu mai ştii pe unde să mergi ca să le ocoleşti. Cel puţin în faţa fostei poşte drumul este plin de gropi. La fel se întâmplă pe toata strada Gavrilov Corneliu, dar şi pe I.L. Caragiale“, reclamă un şofer tulcean.

Situaţia nu este singulară. La fel se prezintă şi strada Isaccei, dar şi strada 1848 (artere principale de circulaţie pentru traficul din municipiul Tulcea).

Am de an, după căderile de precipitaţii din timpul iernii, străzile din Tulcea sunt pline de gropi. Cel mai devreme asfaltările (de fapt este vorba despre plombări ale şoselelor) vor începe la primăvară.
 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite