Fetiţă muşcată de un câine în Piaţa Civică din Tulcea. Ce s-a întâmplat când a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţă SMURD  - arhiva Adevărul
Ambulanţă SMURD  - arhiva Adevărul

Fetiţa a fost muşcată de cap chiar sub privirile mamei. Proprietarul câinelui ar fi vrut să fugă de la faţa locului, dar a fost oprit de alţi oameni.

Poliţiştii din cadrul IPJ Tulcea au deschis un dosar de cercetare penală după ce au fost sesizaţi că vineri, 30 aprilie, în zona Pieţei Civice din municipiu, o minoră a fost muşcată de un câine.

„Din primele verificări a reieşit că patrupedul, rasa AKITA INU, îi aparţinea unui barbat de 60 de ani din judeţul Vaslui. În urma incidentului, minora a fost transportată la Spitalul Tulcea pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Tulcea.

Mama fetiţei a relatat pe Facebook ce s-a întâmplat.

„Eram la plimbare cu cea mică, aceasta mânca o îngheţată şi ne oprim pe o bancă. Din depărtare vedem un individ ce plimba un câine ( rasa Akita),  se apropie şi fata vrea să coboare de pe bancă (având îngheţata în mână o opresc să mi-o dea), aceasta se întoarce cu spatele, moment în care câinele o muşcă de cap.

Reuşesc să scot copilul din gura javrei şi sunăm la poliţie şi salvare( copilul pierdea sânge). Domnul nepăsător încearcă să fugă cu câinele, însă lumea a reuşit să îl oprească. Între timp a venit şi poliţia, iar eu am plecat cu fata la spital, iar acolo suntem preluate de doamna doctor C. Ne întreabă cele întâmplate, asistentul se ocupă să cureţe rănile fetei, iar ea începe să scrie fară să se apropie de copil.

La câteva minute intră o asistentă/ îngrijitoare, care îi şopteşte că fetiţă mea a fost muşcată de câinele doamnei doctor M. Probabil a venit să avertizeze în legătură cu ce mi trece în fişă”.

Mama spune că medicul nu a consultat copilul, iar anumite răni pe spate le-a observat ea acasă. În consecinţă, s-a întors cu fetiţa la spital.

„Mă întorc la spital unde ne este refuzant controlul sau completarea fişei cu plăgile observate de mine. În concluzie la noi animalele sunt mai protejate ca oamenii şi trăim în acelaşi rahat până la gât, în care pilele şi funcţiile vorbesc şi fac legea!”

Citeşte şi:

Copil de 11 ani, rănit într-un accident rutier. Maşina a intrat într-un copac

Mandate de arestare în dosarul „Cocaina de la Marea Neagră”. Doi gălăţeni au fost ridicaţi de Poliţie

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite