Covrigei cu șpan, delicatesă de la o firmă tulceană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului Braşov au fost sesizați cu privire la comercializarea într-un supermarket a unor pungi de covrigi cu tărâţe care conțineau un material metalic. Reprezentanții firmei Lidas spun că e o făcătură.

„Produsele care conţin un material străin, nespecificat pe ambalaj, trebuie oprite imediat de la comercializare. Produsul putea să fie cumpărat chiar de copiii noştri. Amenda variază între 2.000 şi 20.000 de lei. Cele două pungi sunt din loturi diferite şi am primit reclamaţii de la două persoane. În plus, noi vom sesiza şi colegii de la Tulcea, fiindcă de acolo este firma producătoare", a declarat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Ionel Spătaru.

Reprezentantul firmei tulcene producătoare, Lidas Mineri, Liviu Șotre spune că este vorba de o probă măsluită. „Acum câteva săptămâni am primit telefoane de la o persoană care ne-a spus că dacă nu îi dăm o anumită sumă de bani ne va face reclamație la Protecția Consumatorului. Am solicitat să ne pună la dispoziție proba respectivă pentru a vedea despre ce e vorba, fără niciun rezultat. În procesul nostru de producție avem detectoare de metale, de aceea consider că în acest caz este vorba de o o probă măsluită. Dacă ar fi fost de bună intenție, persoana respectivă ar fi dus proba imediat la Protecția Consumatorului, nu ar fi așteptat trei săptămâni“, spune Liviu Șotre.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite