Cât costă Crăciunul în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte pentru Delta Dunării FOTO Mihai Baciu
Oferte pentru Delta Dunării FOTO Mihai Baciu

Cei care doresc să îşi petreacă mini-vacanţa de Crăciun în Delta Dunării au de unde alege: ofertele sunt variate, iar preţurile pornesc de la 470 de lei de persoană pentru sejur (şi ajung la peste 800 de lei de persoană / sejur).


La o pensiune din Mahmudia, pentru 470 de lei de persoană ţi se oferă cazare în cameră dublă cu baie proprie, trei mese (preţul nu include băuturi alcoolice şi răcoritoare). În preţ sunt incluse şi petrecerile cu muzică, dans şi karaoke, dar şi masa festivă de Crăciun. Preparatele de bază constau în: produse tradiţionale din porc, pasăre, peşte.
„În ajunul Crăciunului împodobim bradul, primim colindătorii şi pe Moş Crăciun cu daruri pentru cei mici şi mari“, spun organizatorii evenimentului.

La o pensiune din Crişan preţul ajunge la 820 de lei de persoană şi cuprinde cazare (patru zile, trei nopţi). De asemenea, transportul de la Tulcea la Crişan este inclus în preţ. Oferta este valabilă pentru grupuri de peste 14 persoane.

La o pensiune din Murighiol, oferta este de 600 de lei de persoană (pentru trei zile, două nopţi), respectiv 800 de lei de persoană (pentru şase zile, cinci nopţi). Nu vor lipsi, din meniu, preparatele din peşte. În dimineaţa Crăciunului turiştii participă la slujba de la Mănăstirea Halmyris.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite