Adversar de Champions League pentru Delta Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii tulceni vor întâlni echipa Unirea Urziceni, vicecampioana României şi participantă în acest sezon de Champions League. Delta Tulcea a pierdut restanţa disputată cu Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 2-5

Update, ora.19.00: Delta Tulcea a pierdut restanţa primei etape a Ligii a II-a în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, desfăşurată în deplasare. După ce a condus încă din minutul 30 cu scorul de 2-0 iar la pauză cu 2-1, Delta a fost zdrobită în cea de a doua repriză, când a primit nu mai puţin de 4 goluri. Scor final Ceahlăul-Delta 5-2, golurile tulcenilor fiind înscrise de Răzvan Radu (minutul 17) după o degajare nefericită a portarului gazdelor şi de Ciobanu (minutul 30), după un şut la vinclu din 13 metri.

Meciul din Cupa României se va disputa la Urziceni, echipa Unirea fiind trasă la sorţi ca şi gazdă, ziua urmând să fie stabilită în funcţie de opţiunile de televizare, în perioada 21-23 septembrie.
„Mergem acolo să jucăm, atunci o să vedem cum stăm, ce valoare reală avem în compania unei echipe de prima ligă care recent a bătut Steaua. Nu e o echipă slabă, s-a văzut asta, va pune multe probleme dar noi sperăm să facem un joc bun, vom da tot ce putem“, a declarat preşedintele Deltei, Haralambe Meregiu.
Celelalte partide din 16-imi sunt :
Juventus Bucureşti - FC Timişoara
ACU Arad - CFR Cluj
Dinamo Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ
Gaz Metan CFR Craiova - Steaua Bucureşti
Unirea Urziceni - Delta Tulcea
ALRO Slatina - FC Vaslui
Pandurii Târgu Jiu - Viitorul Constanţa
Voinţa Sibiu - Gaz Metan Mediaş
Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti
Sportul Studenţesc - CS Otopeni
Chimia Brazi - FC Braşov
FC Silvania - FCM Târgu Mureş
Gloria Bistriţa - Astra II Giurgiu
Minerul Lupeni - Universitatea Craiova
Universitatea Cluj - Victoria Brăneşti
Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite