Accident rutier în cartierul Dallas: a ajuns cu maşina într-o râpă de peste 20 de metri. Şoferul a băut înainte de a urca la volan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au intervenit cei de la SMURD FOTO Arhivă Adevărul
Au intervenit cei de la SMURD FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în zona de vest a municipiului Tulcea. Un tânăr a anunţat că a fost implicat într-un accident rutier.

Tulceanul a ajuns cu autoturismul într-o râpă din cartierul Dallas, din apropierea Colegiului Anghel Saligny Tulcea.

Cum s-a petrecut accidentul: „C. Cristian (26 ani) din Nalbant, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe un teren viran din  Tulcea, fiind la volanul unui autoturism marca Cielo, nu s-a asigurat corespunzător şi a căzut într-o râpă“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Pompierii militari de la Descarcerare au intervenit pentru a scoate doi pasageri din autoturism (un tânăr de 24 de ani şi unul de 26 de ani), după care un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea au acordat primele îngrijiri medicale necesare victimelor. Persoanele din maşină au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Din câte spun cadrele medicale care au ajuns la faţa locului, şoferul este stabil hemodinamic, dar în stare gravă.

Şoferul  permis de conducere şi avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul din Nalbant are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Mai citiţi şi:

Scandal în cartierul Dallas din Tulcea: un bărbat a fost agresat de soţie

Scandal în cartierul Dallas: beat, şi-a lovit soţia cu o cană de porţelan în cap

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite