Accident pe strada Isaccei: şoferul care circula regulamentar consumase alcool înainte de a urca la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul rutier a avut loc pe strada Isaccei FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul rutier a avut loc pe strada Isaccei FOTO Arhivă Adevărul

S-a întâmplat luni după amiază, la ora 16.30, pe strada Isaccei din municipiul Tulcea: un şofer nu s-a asigurat atunci când a făcut stânga şi a intrat într-o altă maşină (care circula din sens opus), după care a lovit şi un autoturism parcat.

În urma accidentului a fost rănit uşor un tânăr de 26 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta faţă în maşina care circula regulamentar pe strada Isaccei. Acesta a suferit numai leziuni minore, astfel că nu a fost necesară internarea sa în spital.

Cum s-a petrecut accidentul: D. Marian (46 de ani) din Tulcea, în timp ce conducea un Ford, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Daewoo Nubira, condus de F. Mihai (57 de ani) din judeţul Tulcea, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, autoturismul marca Ford a fost proiectat într-un autoturism marca Hyundai, care era parcat.

„În urma primelor investigaţii efectuate de poliţişti a reieşit faptul că D. Marian poseda permis de conducere conform categoriei şi nu se afla sub influenţa băuturior alcoolice. Conducarorul auto F. Mihai poseda permis de conducere conform categoriei, având o alcoolemie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a precizat Irina Culea, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Mai citiţi şi:

FOTO Pericolul de pe artera principală: pietonii, victime ale accidentelor de pe strada Isaccei

GALERIE FOTO Accident rutier grav în municipiul Tulcea: Un bărbat, zdrobit pe carosabil de o şoferiţă care circula regulamentar

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite