Accident la Nicolae Bălcescu: un căruţaş şi o minoră de 17 ani, transportaţi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A intrat cu maşina într-o căruţă FOTO Arhivă Adevărul
A intrat cu maşina într-o căruţă FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul rutier s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, în localitatea Nicolae Bălcescu din judeţul Tulcea.

La faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi unul SMURD, care au preluat două victime, pe care le-au transprtat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean Tulcea.

Fata are plăgi la nivelul feţei, iar bărbatul de 57 de ani are multiple plăgi escoriate, fractură de claviculă, traumatisn cranio-cerebral şi traumatism toracic. Cei doi au rămas internaţi în spital, iar în momentul în care au fost aduşi la Primire Urgenţe era stabili hemodinamic, spun cadrele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Din primele date, şoferul unui Logan, un bărbat de 66 de ani din Bucureşti, nu a păstrat distanţa regulamentară şi  a intrat cu maşina într-o căruţă care mergea în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier au fost răniţi căruţaşul, un localnic de 57 de ani şi o minoră de 17 ani care se afla în vehiculul cu tracţiune animală.

Şoferul avea permis de conducere conform categoriei şi nu se afla in influenţa băuturilor alcoolice atunci când a avut loc accidentul.

Mai citiţi şi:

Accident la Smârdan: A intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată

O căruţă condusă de un bărbat beat a lovit o femeie care circula pe şosea

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite