Zece primari de la PPDD, PDL, PNL şi PNŢCD au trecut la PSD, în judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece primari din Timiş, de la PPDD, PDL, PNL şi PNŢCD, au trecut la PSD după ordonanţa privind migraţia aleşilor locali, anunţul fiind făcut de liderul filalei PSD, Titu Bojin, la Conferinţa Judeţeană de vineri, informează Mediafax.

La începutul Conferinţei Judeţene a PSD Timiş, liderul filialei, Titu Bojin, a afirmat că mai mulţi primari au trecut la acest partid, însă nu a vrut să dezvăluie şi numele lor. De asemenea, el a vorbit în mod eronat de nouă primari, în loc de zece. 

"Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor aflaţi în sală, sunt aici nouă primari care au trecut de la alte formaţiuni politice la PSD şi sunt şi delegaţi. Nu am să le pronunţ acum numele, pentru că nu le-am cerut acordul, dar vreau să-i aplaudăm. Vreau să vă informez că au trecut - nu vreau să greşesc, mişcarea fiind permanentă - un număr important de consilieri locali, orăşeneşti, municipali şi judeţeni. Am să-mi permit să-i citez doar pe cei trei - de până astăzi (vineri - n.r.) - judeţeni, prezenţi aici şi cu care, indiferent care vor fi sosirile în continuare, PSD are majoritatea de jumătate plus unu: Bologa Gheorghe de la PNL, Crişan Teodor de la PPDD şi pe fostul, actualul şi viitorul vicepreşedinte (al Consiliului Judeţean Timiş - n.r.), până la încheierea mandatului, Florian Zanfir", a spus Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, citat de Mediafax. 

După câteva minute însă, el a decis să-i anunţe public, totuşi, pe primarii care au ales să se alăture PSD Timiş, printr-un salut. "Ţin să îi salut pe primarii care sunt alături de noi, primarii din Recaş, Coşteiu, Bara, Ghizela, Lovrin, Sandra, Mănăştiur, Masloc şi Săcălaz", a spus Titu Bojin, uitând de primarul de la Curtea, care era şi el în sală şi care s-a alăturat PSD, potrivit purtătorului de cuvânt Lucian Ursuleţu. Astfel, au trecut la PSD primarii PPDD din comunele Curtea (Mircea Grecu) şi Masloc (Francisc Bartha), primarii PDL din Lovrin (Vasile Graur), Sandra (Luchian Savu), Ghizela (Ionel Timotei Ursu), Săcălaz (Ilie Todasca) şi Bara (Ioan Lăzărescu), de edilii PNL din comuna Costeiu (Petru Carebia) şi oraşul Recaş (Pavel Teodor) şi de ţărănistul Ionel Curuţi, din comuna Mănăştiur.

Anterior, patru consilieri PPDD din Timiş, doi locali şi doi judeţeni, au trecut la PNL şi PSD, în timp ce un ales judeţean PNL s-a înscris în PSD, ca urmare a OUG 55/2014 privind migraţia aleşilor locali.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite