VIDEO Pian urcat pe vârf de munte cu elicopterul: „O voce frumoasă, un pianist bun, într-un cadru natural perfect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Romeo Dunca a urcat un pian cu elicopterul în vârful muntelui pentru un miniconcert de promovare a staţiunii montane Muntele Mic.

Unul dintre cei mai importanţi transportatori din România, Romeo Dunca a investit şi într-un domeniu schiabil din staţiunea Muntele Mic. Dacă în timpul iernii aici se poate schia, pe timp de vară turiştii pot urca pe munte pentru aer curat şi ture cu bicicleta. Pentru a promova staţiunea, Romeo Dunca a organizat pe vârful muntelui, la o altitudine de 1.700 m un miniconcert la care au participat câteva zeci de persoane. Pianul, pe care a cântat o pianistă din Timişoara, a fost urcat pe vârful muntelui cu elicopterul, agăţat în troliu.

„Senzaţia a fost deosebită. Au fost vreo 40 de persoane, dar a fost deosebit. Chiar a fost deosebit. Am vrut să arătăm frumuseţea muntelui. O voce frumoasă, un pianist bun, într-un cadru natural perfect. A fost o armonie a omului cu natura, chiar dacă a trebuit să ducem pianul cu elicopterul pentru că altă soluţie nu avem. A fost foarte frumos”, a declat Dunca, potrivit căruia prin această acţiune s-a dorit ca frumuseţea muntelui să ajungă la aceia care vor să se bucure de linişte.

„Noi organizăm acţiuni. Am avut şi concert de jazz. Vrem să arătăm lumii partea frumoasă a muntelui. Acolo toată lumea vine şi agresează natura şi cu maşinile de teren, cu vânătoarea şi cu tăiatul pădurilor. Noi vrem să redăm muntele celor care vor să se bucure de liniştea naturii”, a mai declarat Dunca.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite