VIDEO Maria Grapini, despre greşelile de pe Facebook: „E important dacă am pus sau nu virgula şi că am bătut tasta alături sau e important mesajul?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini a declarat că o preocupă mai mult conţinutul mesajelor pe care le transmite decât forma lor FOTO Daniel Dancea
Maria Grapini a declarat că o preocupă mai mult conţinutul mesajelor pe care le transmite decât forma lor FOTO Daniel Dancea

Ironizată pe reţelele de socializare pentru postările cu greşeli de pe Facebook, Maria Grapini a declarat că nu intenţionează să fie mai atentă la forma mesajelor pe care le transmite, fiind preocupată de conţinut. În plus, Maria Grapini a declarat că a găsit şi ea greşeli în postările unor ziarişti care o critică, dar nu a făcut un caz din asta.

Ţintă a ironiilor pe internet din cauza textelor sau pozelor pe care le postează pe Facebook, Maria Grapini merge pe drumul ei. Întrebată, cu ocazia unei conferinţe de presă susţinute la sediul filialei Timiş a Partidului Puterii Umaniste (desprins din Partidul Conservator), dacă a hotărât să fie mai atentă la greşelile de pe Facebook Maria Grapini a declarat că o preocupă mai degrabă conţinutul mesajelor pe care le scrie şi nu forma lor.

„Când aţi găsit dumneavoastră greşeli? (...) Toată viaţa mea mi-am construit cariera uitându-mă la lucruri fundamentale şi la fondul problemei. Ştiţi câte ore am dormit eu azi-noapte? Două ore şi jumătate. La ora două am ajuns acasă. De dimineaţă m-am trezit la cinci şi am plecat la aeroport. Dacă verificaţi, o să vedeţi că am postat la cinci şi jumătate. Credeţi că e important că am pus sau nu am pus virgula şi că am bătut tasta alături sau e important mesajul pe care îl dai? Ştiţi la câţi ziarişti am găsit eu postări greşite? Eu nu mă apuc să le scriu. Şi zilele trecute am găsit. Şi greşeli gramaticale, nu că i-a fugit tasta, dar nu mă apuc să scriu”, a declarat Grapini.

Europarlamentarul a mai spus că aceia care o critică pentru greşelile gramaticale o fac pentru că nu au altceva ce să găsească la ea. „Nu am avut contracte cu statul, nu am avut datorii la stat. Nu am fost securistă. Primul lucru după 1990 mi-am scos hârtia...”, a declarat Maria Grapini, a cărei carieră politică se confundă cu Dan Voiculescu, dovedit colaborator al fostei Securităţi. „Domnul Voiculescu ce este? Este un om de afaceri care are 10.000 de locuri de muncă. Este singurul preşedinte de partid om de afaceri. Când am intrat eu în politică am ales şi pe criteriul ăsta: cine conduce la nivel naţional partidul? M-am dus la partidul care se ocupa de IMM-uri şi el însuşi era om de afaceri. (...) E în Securitate domnul Voiculescu? Lucrând la o firmă străină erai obligat...Eu am fost director tehnic înainte de Revoluţie şi dacă am mers în delegaţie trebuia să raportez. Securistul care răspundea de fabrică mă întreba ce cetăţean străin a intrat în fabrica mea. Era o regulă a statului. Dacă acum o regulă a statului nu o respecţi, intri la puşcărie”, a mai spus Maria Grapini.

Referitor la cei care o critică pentru greşelile de pe Facebook, Maria Grapini a spus că mulţi dintre aceştia se ascund în spatele unor pagini de Facebook care nu pot fi atribuite nimănui. „Dumneavoastră aţi citit şi reacţiile celor care îi condamnă pe cei care...Aceia sunt puşi (n.r. cei care o critică pe Grapini), ca dovadă că mulţi nu au poză. Intru pe numele lui şi spune că nu poţi să intri. Dacă eşti corect, pui poza să văd şi eu cine eşti, ce ai făcut la viaţa ta. Eu ţin, totuşi, sute de locuri de muncă, am făcut proiecte sociale din bani proprii, că probabil cei care mă critică nu o să facă nici în trei vieţi. Nu că nu sunt atentă cu ceea ce fac, dar consider că e absolut inutil să îmi consum energia cu nişte oameni care ştiu că nu au făcut nici unu la sută din cât am făcut eu”, a spus Maria Grapini. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite