VIDEO Femeie filmată cum urinează pe un trotuar din Timişoara, ziua în amiaza mare. „S-a întâmplat, ce să fac?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/ Caius Drxx
FOTO Facebook/ Caius Drxx

Un tânăr din Timişoara a postat pe Facebook o înregistrare în care o femeie poate fi văzută urinând chiar pe un trotuar dintr-un cartier istoric al Timişoarei.

Doi tineri care mergeau pe un trotuar din Piaţa Traian au filmat-o sâmbătă pe o femeie de aproximativ 40 de ani care urina pe un trotuar, în apropierea unei staţii de tramvai. Din imagini se poate vedea cum tânărul care filmează îşi bate joc de femeie. „Chiar în stradă, doamnă?”. „S-a întâmplat, ce să fac? Mai sunteţi în stare să şi fotografiaţi. Nu vă gândiţi că un om normal nu ar putea să facă aşa ceva”, a fost replica femeii.

Primarul Nicolae Robu nu a putut preciza dacă există toaletă publică în zona Traian, dar a condamnat gestul femeii, susţinând că putea să intre într-un local care are toaletă publică. „Există restaurante. Toţi au obligaţia să aibă toaletă publică. Niciun oraş nu este împânzit de toalete. Localurile publice au toalete publice, nu îţi trebuie bon de cumpărături. Aşa se rezolvă problema în mod civilizat peste tot în lume”, a spus primarul Nicolae Robu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite