Vânătoare de vitezomani în Timiş: În patru zile, poliţia a sancţionat 835 de şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vor fi la datorie în acest week-end Foto: arhivă Adevarul
Poliţiştii vor fi la datorie în acest week-end Foto: arhivă Adevarul

Poliţia Româna coordoneaza, la acest sfârşit de săptămână, o acţiune preventiva pentru reducerea numărului accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de vite

În acest week-end, politiştii timişeni continuă acţiunile în cadrul campaniei preventive „SPEED”, desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre în Organizaţia Poliţiilor Rutiere Europene.

Vor fi folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare. 

În primele patru zile poliţiştii timişeni au aplicat 835 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea limitelor legale de viteză şi au reţinut 27 de permise de conducere pentru această abatere.

Din analiza accidentelor de circulatie grave produse pe raza judeţului Timiş, în perioada 01.01-16.08.2013, comparativ cu perioada similara a anului 2012, relevă că 18 accidente (+3), soldate cu decesul a nouă persoane (-1) şi rănirea gravă a altor 13 (+1), au avut drept principală cauză viteza nelegală şi neadaptată condiţiilor de drum.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite