VIDEO Lepa Brena concertează în Banat! "Diva din Balcani" şi-a anulat până acum de trei ori evenimentul de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lepa Brena a inspectat degeaba stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara
Lepa Brena a inspectat degeaba stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara

Lepa Brena, care a anulat concertul de la Timişoara din cauza neseriorizătăţii organizatorilor români, va pute fi văzută de bănăţeni

Lepa Brena va susţine un concert, duminică, 25 august, în localitatea Novi Becej, din Banatul Sârbesc. Concertul va începe de la ora 21.00 (ora locală), pe scena amenajată pe malul Tisei. Intrarea este liberă.

În aceste zile, la Novi Becej se desfăşoară Festivalul Gospojina (22-27 august). Cele mai aşteptate momente ale fiecarei seri au fost concertele în aer liber.

Vineri au cântat The Frajle şi Parni Valjak, în acestă seară urcă pe scena trupa maghiară Hooligans, Galija şi croaţii de la Hladno pivo. Duminică, în ultima zi concertează Lepa Brena. 

Novi Becej se află la 120 de kilometri de Timişoara, 80 de kilmetri de Jimbolia şi 85 de kilometri de Sânnicolaul Mare.



Timişorenii nu au avut noroc de Lepa Brena

Organizatorii concertului cu Lepa Brena de la Timişoara au amânat pentru a treia oară concertul cu „Diva din Balcani” care era programat pe 15 iunie, pe scena din Parcul Rozelor.
 

„Concertul de la la Timisoara nu va avea loc datorită organizatorilor care nu şi-au îndeplini obligaţiile contractuale”,  a fost scurtul mesaj postat de Lepa Brena, pe Facebook.

A fost pentru a treia oară în decurs de un an când concertul cu Lepa Brena era anulat. Concertul programat în 2012 pe stadionul „Dan Păltinişau” a fost amânat de două ori. Prima dată ar fi trebuit să cânte pe 15 iunie, însă, organizatorii au transmis că vor amâna concertul pentru data de 29 iunie, din motive tehnice.

Concertul nu s-a ţinut nici pe 29 iunie, acesta fiind anulat pentru că numărul biletelor vândute (aproximativ 4.000 de bilete) nu a satisfăcut pretenţiile organizatorilor. 

Citeşte şi:

Scandal pe biletele la concertul cu Lepa Brena: "Este o bătaie de joc şi faţă de noi şi faţă de artistă. Ne-am făcut de râs încă o dată prin hoţie"

Organizatorii concertului Lepa Brena cer răbdare din partea oamenilor care şi-au luat bilete: "Concertul nu a fost anulat, ci doar reprogramat"

Lepa Brena, la Timişoara după 28 de ani: "Am plâns de emoţii când am intrat în România"

Lepa Brena a inspectat stadionul pe care a fost ovaţionată de 50.000 de oameni 
 

Legenda Lepa Brena şi fenomenul de manelizare în România FOTO-VIDEO

Lepa Brena a anunţat pe Facebook concertul din Parcul Rozelor de la Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite