UPDATE Un supermarket din Timişoara e acuzat că vinde covrigi cu viermi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre covrigi se aflau şi viermi (sursa: Ştirile Pro TV)
Printre covrigi se aflau şi viermi (sursa: Ştirile Pro TV)

În loc să se bucure de covrigi tradiţionali de Buzău, un timişorean şi-a cumpărat dintr-un supermarket covrigi cu viermi. Din păcate nu este pentru prima când cei de la Protecţia Consumatorului sunt sesizaţi că alimentele suferă astfel de alteraţii. 

UPDATE, ORA 14.30

Supermarketul care comercializează covrigii cu viermi a fost verificat de Protecţia Consumatorului. Pe lângă covrigii cu viermi, inspectorii au găsit şi covrigei cu mucegai. Ambele descoperiri au fost făcute la supermarketul Penny din Timişoara.

EXCLUSIV Protecţia Consumatorului a găsit la supermarketul care vinde covrigi cu viermi şi covrigi cu mucegai

UPDATE, ORA 10.00

Cumpărăturile cu bucluc au avut loc la începutul săptămânii. Timişoreanul tocmai ieşise de la lucru când a intrat într-un supermarket din sudul Timişoarei. Printre altele, bărbatul a cumpărat şi o pungă de covrigi tradiţionali de Buzău. Produsul era la promoţie, însă clientul nu s-a gândit nicio secundă că printre covrigi ar putea să găsească şi surprize.

Printre covrigi se aflau şi viermi (sursa: Ştirile Pro TV)

Timişoara: Şoarece viu găsit într-o punga cu chifle sigilată

Ajuns acasă, clientul a descoperit că întreaga pungă era plină de viermi. Conform www.stirileprotv.ro, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât pe ambalajul covrigilor apărea informaţia că produsul trebuia să expire în februarie 2011. Norocul clientului a fost că nu a apucat să savureze covrigii, dar şi că a păstrat bonul de casă care atestă cumpărarea covrigilor. Timişoreanul a depus o plângere la Protecţia Consumatorului Timiş, iar instituţia a deschis o anchetă.

Nu este pentru prima oară când OPC Timiş este anunţată că alimentele suferă alteraţii. În 2009, proprietarul restaurantului timişorean „Casa Bunicii" a avut neplăcuta surpriză de a primi de la Bega Pam S.A, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de produse de panificaţie, o pungă de chifle în care se afla şi un şoarece viu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite