UPDATE S-a dat peste cap cu maşina, iar apoi a fugit de la locul accidentului. A abandonat şi doi pasageri răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în apropiere de Timişoara, mai exact pe şoseaua de centură a oraşului, în dreptul localităţii Giarmata

UPDATE Unul dintre cei care a pretins că a fost pasager în maşină, dar pe scaunul din dreapta, revenit mai târziu la locul accidentului, este omul care a condus maşina. 

Poliţiştii au descoperit că acesta nu are carnet. Mai mult, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a produs accidentul.

Şoferul autoturismului Seat Cordoba, înmatriculat în Franţa, care se îndrepta din direcţia Lugoj spre Arad, a lovit în plin un sens giratoriu aflat în apropiere de Giarmata.

Maşina s-a peste cap de câteva iar apoi a căzut din nou pe roţi. În maşină se mai aflau încă trei persoane. Şoferul şi pasagerul de lângă el au coborât din maşină şi au fugit de la locul accidentului.

Pe locurile din spate au rămas două persoane care, conform declaraţiilor lor, au fost luate cu autostopul. Lăsaţi de izbelişte de şofer, cei doi au fost preluaţi la scurt timp de un echipaj al ambulanţei SMURD şi transportaţi la spital. Ei au acuzat dureri, însă nu sunt în pericol.

Poliţiştii de la Rutieră sunt în căutarea şoferului care a provocat accidentul şi care s-a făcut apoi nevăzut. De asemenea, ei încearcă să indentifice dacă maşina nu a fost cumva furată.

Citeşte şi:

O femeie din Timiş a murit, iar fiica ei de 12 ani a fost rănită, după ce au fost lovite de o maşină

Accident grav în apropiere de Timişoara: doi morţi şi un rănit

Accident grav în Constanţa: cinci maşini, printre care şi un microbuz cu pasageri, implicate în accident

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite