Un camion cu gabarit depăşit a făcut ravagii în Pasajul Jiul. „Şoferul a fost identificat, a fost amendat. Tot el trebuie să suporte reparaţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Structura de metal dărâmată la Pasajul Jiul FOTO Facebook/Simona Mihai
Structura de metal dărâmată la Pasajul Jiul FOTO Facebook/Simona Mihai

Un camion de mare tonaj a încercat să forţeze Pasajul Jiul şi a dărâmat structura de metal care împiedică pătrunderea camioanelor cu gabarit depăşit.

UPDATE Pasajul va fi închis din această seară, pentru reparaţii. “Direcţia Edilitară a Primăriei Municipiului Timişoara anunţă că începând de astăzi, 1.08.2018, de la ora 20.00, se va închide integral circulaţia prin pasajul Jiul pentru executarea lucrărilor de remontare a porţii de gabarit, avariată de un autovehicul de mare tonaj. Restricţia este valabilă până la finalizarea lucrărilor”, au transmis cei de la Primăria Timişoara.

Pericol la Pasajul Jiul din Timişoara, nu de mult inaugurat. Un TIR care a încercat să forţeze intrarea în pasaj, deşi există indicatoare de limitare a înălţimii, a doborât chiar structura de metal montată tocmai pentru a împiedica pătrunderea camioanelor cu gabarit depăşit.
 

Nu este o noutate, de nenumărate ori camionele de mare tonaj forţează pasajul, unii rămânând chiar blocaţi sub el. 

Şoferul care a distrus limitatorul a fost identificat şi amendat, el urmând să fie obligat să plătească şi reparaţiile.

„Un şofer inconştient a intrat cu gabaritul depăşit şi a lovit portalul acela de protecţie. Şoferul a fost identificat, a fost amendat. Tot el trebuie să suporte reparaţia. Intervenţia se va face acum de către cei de la firma Porr, dar banii vor fi recuperaţi de la şofer. Aceşti oameni crează pericole pentru vieţile omeneşti, pur şi simplu. Sunt nebuni. Şoferul spunea că are posbilitatea să lase camionul mai jos, dar a uitat să apese butonul respectiv. Avem înregistrăzi şi cu alţii care trec pe acolo, aşa razant. Am cerut să se facă şi un sistem de avertizare electronic, dar văd că încă durează”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Stuctura de metal dărâmată s-a oprit în zona pietonală, astfel că circulaţia maşinilor nu a fost restricţionată în zonă.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite