Un bărbat din Timişoara acuză mai mulţi poliţişti că l-au bătut până l-au băgat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul îşi va scoate certificat medico-legal. FOTO: opiniatimisoarei.ro
Bărbatul îşi va scoate certificat medico-legal. FOTO: opiniatimisoarei.ro

Timişoreanul în vârstă de 61 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu multiple traumatisme. Tudor Gavrilă spune că a fost bătut de mai mulţi poliţişti, în timp ce versiunea celor acuzaţi este cu totul alta.

Totul a pornit, se pare, în urmă cu câteva luni, după ce un poliţist şi-a făcut o prietenă în zona unde locuieşte bărbatul. "A început să ne ameninţe şi tot venea cu câinele prietenei la  noi în curte şi-l lăsa să omoare pisicile. Aseară, m-am întâlnit cu el şi i-am spus să nu mai bage câinele la noi în curte. A intrat după mine în curte şi m-a lovit. După câteva minute a ajuns un echipaj, colegi de-ai lui. Mi-au pus cătuşele şi au început să mă lovească. M-au dus în curte într-un loc ferit şi tot dădeau. A apărut şi o dubă albastră de jandarmi. M-au dus la Secţia 3. M-au legat de calorifer şi au început să dea în mine. Era şi unul în civil şi mai mulţi în uniformă. Mă loveau la glezne, în cap, la coaste, peste tot, cu picioarele şi un par. La un moment dat, m-au scos afară şi au continuat să mă bată. Au turnat pe mine apă să-mi revin şi au continuat să mă lovească", a spus bărbatul ajuns la spital, citat de pressalert.ro.

Un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş prezintă o cu totul altă versiunea a evenimentelor: "poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că, pe strada Lămâiţei, un bărbat ameninţă doua persoane cu acte de violenţă. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au luat legătură cu reclamantul, un poliţist aflat în timpul liber, care le-a relatat faptul că atât el, cât şi prietena sa, au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de un vecin al fetei. În urma verificărilor, poliţiştii l-au depistat pe G. Tudor, de 61 de ani, indicat de reclamant ca fiind persoana care le-a adus injurii şi ameninţări. În urma audierilor, poliţiştii au stabilit că G. Tudor i-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe cei doi tineri, folosindu-se de un topor şi o furcă şi, totodată, ar fi distrus poarta de acces în curtea casei fetei cu una din unelte. Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninaţare, port ilegal de arma alba si distrugere". Reprezentanţii autorităţilor spun că bărbatul i-ar fi ameninţat pe poliţistul aflat în timpul liber şi pe prietena sa cu o furcă şi un topor.

Cert este faptul că bărbatul a plecat cu ambulanţa de la Secţia 3, iar familia acestuia a depus plângeri împotriva agenţilor acuzaţi de violenţă.

Citeşte şi:

Hoţ prins de un pompier aflat în timpul liber, la Timişoara

Poliţiştii timişoreni au destructurat o grupare specializată în înşelăciuni pe internet

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite