Tragic: pietonul lovit pe zebră şi azvârlit la 25 de metri distanţă a murit FOTO+VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a murit pe patul de spital, medicii stabilind că e imposibil să îi salveze viaţa după toate rănile interne suferite în urma impactului. Pietonul traversaze pe zebră, însă pe culoarea roşie a semaforului, şi a fost aruncat în urma impactului la 25 de metri distanţă.

În vârstă de 46 de ani, victima a ajuns azi-noapte pe patul de spital cu numeroase răni interne. Forţa impactului a dus la ruperea coloanei vertebrale a bărbatului. În plus, în momentul în care bărbatul a fost urcat în ambulanţă, medicii au fost nevoiţi să resusciteze victima. Încă de azi-noapte, medicii erau rezervaţi asupra şanselor de supravieţuire.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

Accidentul în urma căruia a fost rănit grav bărbatul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, într-una dintre cele mai mari intersecţii ale Timişoarei: bulevardul Pârvan şi bulevardul Mihai Viteazul. Victima a traversat intersecţia pe zebră, însă pe culoarea roşie a semaforului. Şoferul unui VW Passat trecea în acel moment prin intersecţie. Şoferul nu a mai reuşit să frâneze şi l-a lovit în plin pe om. Impactul a fost puternic: pietonul a fost azvârlit la 25 de metri distanţă.

CITIŢI ŞI:

O fetiţă de 12 ani a fost călcată pe zebră de o maşină a Poliţiei. Oamenii legii dau vina pe copilă!

CLICK AICI CA SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE ACCIDENT

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite